​​Privatlivspolitik

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker hvis du benytter dig af vores kontaktfunktion.

Vi indsamler og behandler følgende typer af oplysninger, I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne: Navn, telefonnummer og e-mail.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som kunde og for at kunne besvare dine spørgsmål.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring.

Videregivelse af oplysninger

F.C Montage ApS videregiver ikke personoplysninger til tredjepart.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kjs@fcmontage.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

F.C. Montage ApS

Irisvej 7

6000 Kolding

Tlf: +45 30559215

Email: fc@fcmontage.dk

F. C. Montage ApS

Irisvej 7

6000 Kolding

CVR: 28487215

Kontakt

Freddie Christensen

Tlf.: 30 55 92 15

E-mail: fc@fcmontage.dk 

Se vores

Persondatapolitik

Værksted

Skibdrætvej 14
6000 Kolding

Administration

Irisvej 7

6000 Kolding

Tlf.: 25 53 92 15

smiley